promotion promotion

Salomon Supercross Blast Goretex 411085

Реф. Ном.: 411085

4.72 от 5 / 67 гласа

Препоръчителна цена: 267,00 лв.

Special Price 189,99 лв.

Спестяваш: 77,01 лв.

Разпродажба

Изчерпан

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание
  • Salomon Supercross Blast Goretex е мъжки модел на Salomon, който е създаден така, че да ви осигури цялото сцепление и защита, от които се нуждаете за вашите офроуд приключения!
  • Независимо дали сте решили да направите няколко обиколки на местния парк или поредния планински преход Supercross Blast Goretex е чудесен избор за вашите активности на открито.
  • Salomon Supercross Blast  GRX се адаптира без усилие към всички ваши офроуд дейности, тази обувка бързо ще се превърне в любимия ви Outdoor модел.
  • Водонепромокаемата Goretex мембрана ще пази краката ви сухи и в най-суровите условия, като в същото време ще извежда извън обувката влагата, която собственият ви крак произвежда по време на движение.
  • Тези обувки разполагат с подметка изработена по технологията Contagrip®, която ви гарантира чудовищно сцепление при планински условия и ще ви предпази от плъзгане по неравна или кална земя.
  • Високоефективната EVA пяна, от която е изработена междинната подметка, ви осигурява обиране на вибрациите и комфорт при дълги и трудни маршрути.
  • Стелката OrthoLite® осигурява превъзходна амортизация, дишане и издръжливост, подобрявайки комфорта и ефективността на обувките.
  • Външната част на обувката  е направена от висококачествени материали, с безшевна изработка в горната част гарантираща голямо удобсво при продължителни и тежки натоварвания. 
  • Независимо дали сте любител на активностите на открито или се нуждаете от супер удобен чифт маратонки, Supercross Blast Gore-tex е страхотен избор на спортни обувки.
Таблица с размери
Характеристики
Производител Salomon
Модел Supercross Blast Goretex
Цвят Черен
Арт. номер 411085
Състав Синтетика
Подметка Висококачествени материали
Мембрана Goretex
Гаранция на производител Всички продукти от GoSport са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Промоции Зимни обувки Туристически обувки Gore-tex Мъже Обувки Туристически обувки
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
Бърза поръчка Добави в