promotion promotion

Keen Jasper 1026045

Реф. Ном.: 1026045

5.00 от 5 / 2 гласа

Препоръчителна цена: 199,00 лв.

Special Price 165,99 лв.

Спестяваш: 33,01 лв.

Разпродажба

Изчерпан

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Keen Jasper са обувки, които се отличават със стил, комфорт и устойчивост - идеални за активен начин на живот. Вижте как технологиите и особеностите на тези обувки ги правят перфектен избор:

 

  • Keen.Dry технология: Тези обувки са водоустойчиви и дишащи благодарение на Keen.Dry мембраната. Тя предпазва краката ви от влага, като в същото време позволява на въздуха да циркулира, за да се осигури комфорт през целия ден;

  • Защита на пръстите на краката: Keen защитата на пръстите на краката осигурява сигурност при ходене в неравна местност, предпазвайки ги от удари и сцепление с камъни и корени;

  • Междинна подметка с двойна плътност: Тази подметка комбинира поддръжка и комфорт, като предоставя мекота при стъпване и стабилност при движение;

  • Отлично сцепление: Гумената подметка с мулти-директорен дизайн осигурява отлично сцепление на различни повърхности. Това ви позволява да се движите с увереност;

  • Качествени материали: Обувките са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и здравина.

 

Keen Jasper са подходящи за разнообразни активности - от планински разходки до ежедневни приключения в града. С тези обувки вие не само ще се чувствате комфортно и сигурно, но и ще излъчвате стил и индивидуалност, независимо къде се отправяте.

Таблица с размери
Характеристики
Производител Keen
Модел Jasper
Цвят Кафяв
Арт. номер 1026045
Състав Синтетика
Подметка Висококачествени материали
Гаранция на производител Всички продукти от GoSport са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Промоции Туристически обувки Мъже Обувки Туристически обувки
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
(доставка: 2-4 работни дни)
Бърза поръчка Добави в