promotion promotion

Salomon XA PRO 3D V8 Goretex 409892

Реф. Ном.: 409892

4.81 от 5 / 80 гласа

Препоръчителна цена: 344,00 лв.

Special Price 268,40 лв.

Спестяваш: 75,60 лв.

Изчерпан

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Покорете всеки връх с увереност и стил - Salomon Xa Pro 3D V8 Gore-tex! Обувките са толкова много повече от просто обувки - те са вашият спътник към приключенията в природата и спорта. Тези обувки съчетават висококачествени технологии с модерен дизайн, за да ви предоставят комфорт и производителност. 

Тази актуализирана версия на емблематичния XA PRO 3D GORE-TEX е по-лека и по-мека като същевременно запазва всички основни предимства на оригинала (стабилност, омекотяване и сцепление). Отличава се с първокласна смес Contagrip®, водоустойчива Gore-Tex мембрана и подобрено 3D шаси.

 

  • Gore-tex мембрана: Снабдени с водонепромокаема и дишаща Gore-tex мембрана, тези обувки ви предпазват от влага и дъжд, без да ограничават вентилацията на краката ви;

  • Contagrip подметка: Contagrip подметката предоставя надеждно сцепление с различни повърхности, гарантирайки ви стабилност и увереност по време на всяка стъпка;

  • Quicklace система: Бързата система за връзка Quicklace ви позволява да регулирате обувките бързо и с лекота, без усилие;

  • SensiFit технология: С SensiFit технологията, обувките прилепват към стъпалата ви, осигурявайки устойчивост и комфорт през целия ден;

  • Подходящи за 2-3 бягания на седмица върху неравен и скалист терен.

 

Salomon е световно известен производител на спортни обувки и оборудване, и Xa Pro 3D V8 Gore-tex не е изключение. Тези обувки са създадени, за да се справят с всички предизвикателства на природата и спорта, предоставяйки ви комфорт и издръжливост. Със Salomon Xa Pro 3D V8 Gore-tex вие ще се чувствате уверени във всяка обстановка.

Независимо дали сте професионален спортист или просто обичате природата и спорта, Salomon Xa Pro 3D V8 Gore-tex ви дават възможност да се изразите с увереност и стил!

Таблица с размери
Характеристики
Производител Salomon
Модел XA PRO 3D V8 Goretex
Цвят Сив
Арт. номер 409892
Състав Синтетика, Текстил
Подметка Висококачествени материали
Мембрана Goretex
Гаранция на производител Всички продукти от GoSport са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Зимни обувки Туристически обувки Gore-tex Мъже Обувки Туристически обувки
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
Бърза поръчка Добави в