promotion promotion

Puma Flyer Flex 19520105

Реф. Ном.: 19520105

5.00 от 5 / 1 глас

Препоръчителна цена: 134,00 лв.

Special Price 95,99 лв.

Спестяваш: 38,01 лв.

Разпродажба
Други цветове:
Puma Flyer Flex 19520105 Puma Flyer Flex 19520121
Размер обувки
Бърза поръчка Добави в

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Puma Flyer Flex са обувки, които се отличават с уникален дизайн и технологични иновации, създадени да вдъхновяват вашата активност и стил. Тези обувки представляват съчетание между модерния градски стил и функционалността на спортните обувки, което ги прави подходящи за разнообразни ситуации.

 

  • SoftFoam+ технология: Обувките са оборудвани с SoftFoam+ стелка, която осигурява изключителен комфорт и амортизация при стъпване. Тази технология позволява на обувките да се адаптират към формата на вашите стъпала;

  • Гъвкава подметка: Подметката на Puma Flyer Flex е гъвкава и позволява свобода на движение, което е особено важно при активни дейности и спортуване;

  • Лек и дишащ материал: Горната част на обувките е изработена от лек и дишащ материал, който предоставя комфорт и вентилация през целия ден;

  • EVA междинна подметка: EVA (етиленвинилацетат) подметката осигурява допълнителна амортизация и подкрепа при стъпване. Тя помага да се намали натоварването върху стъпалата и със своята лекота допринася за комфортно носене.

 

С Puma Flyer Flex не само ще излъчвате стил и смелост, но и ще се наслаждавате на комфорт и удобство. Независимо дали сте на път за спорт или просто искате да изразите своя индивидуален стил, тези обувки ще ви дадат възможността да го направите с увереност.

Таблица с размери
Характеристики
Производител Puma
Модел Flyer Flex
Цвят Черен
Арт. номер 19520105
Състав Синтетика, Текстил
Гаранция на производител Всички продукти от GoSport са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Промоции Мъже Обувки Маратонки Маратонки за бягане Маратонки за тренировка Маратонки за бягане
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
(доставка: 2-4 работни дни)
Бърза поръчка Добави в