promotion promotion

Salomon XA Pro 3D V8 Goretex 409893

Реф. Ном.: 409893

4.50 от 5 / 20 гласа

Препоръчителна цена: 344,00 лв.

Special Price 249,80 лв.

Спестяваш: 94,20 лв.

Разпродажба

Изчерпан

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Покорете всеки връх с увереност и стил - Salomon Xa Pro 3D V8 Gore-tex! Обувките са толкова много повече от просто обувки - те са вашият спътник към приключенията в природата и спорта. Тези обувки съчетават висококачествени технологии с модерен дизайн, за да ви предоставят комфорт и производителност. 

Тази актуализирана версия на емблематичния XA PRO 3D GORE-TEX е по-лека и по-мека като същевременно запазва всички основни предимства на оригинала (стабилност, омекотяване и сцепление). Отличава се с първокласна смес Contagrip®, водоустойчива Gore-Tex мембрана и подобрено 3D шаси.

 

  • Gore-tex мембрана: Снабдени с водонепромокаема и дишаща Gore-tex мембрана, тези обувки ви предпазват от влага и дъжд, без да ограничават вентилацията на краката ви;

  • Contagrip подметка: Contagrip подметката предоставя надеждно сцепление с различни повърхности, гарантирайки ви стабилност и увереност по време на всяка стъпка;

  • Quicklace система: Бързата система за връзка Quicklace ви позволява да регулирате обувките бързо и с лекота, без усилие;

  • SensiFit технология: С SensiFit технологията, обувките прилепват към стъпалата ви, осигурявайки устойчивост и комфорт през целия ден;

  • Подходящи за 2-3 бягания на седмица върху неравен и скалист терен.

 

Salomon е световно известен производител на спортни обувки и оборудване, и Xa Pro 3D V8 Gore-tex не е изключение. Тези обувки са създадени, за да се справят с всички предизвикателства на природата и спорта, предоставяйки ви комфорт и издръжливост. Със Salomon Xa Pro 3D V8 Gore-tex вие ще се чувствате уверени във всяка обстановка.

Независимо дали сте професионален спортист или просто обичате природата и спорта, Salomon Xa Pro 3D V8 Gore-tex ви дават възможност да се изразите с увереност и стил!

Таблица с размери
Характеристики
Производител Salomon
Модел XA Pro 3D V8 Goretex
Цвят Син, Черен
Арт. номер 409893
Подметка Висококачествени материали
Мембрана Goretex
Гаранция на производител Всички продукти от GoSport са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Промоции Зимни обувки Туристически обувки Gore-tex Мъже Обувки Туристически обувки
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
Бърза поръчка Добави в