За нас

gosport.bg л

Ние сме Gosport.bg и сме български онлайн магазин, с повече от 10 години опит в света на спортните стоки. При нас имате възможността да избирате от стотици модели от различни марки, като Adidas, Nike, Under Armour, Salomon, Puma, Reebok, Saucony и други. Тук може да намерите модели, предназначени за ежедневно носене, също и за различна физическа активност, като фитнес, футбол, туризъм, тенис, баскетбол и други.

gosport.bg terrex

В Gosport.bg постоянно се стремим да обогатяваме предложенията си, за да може да намерите всичко необходимо на едно място. Тук ще откриете също и различни оригинални спортни дрехи и аксесоари – тениски, спортни екипи, раници, сакове, футболни топки и други.

Всеки сезон допълваме асортимента си с най-актуалните спортни обувки и дрехи.

gosport.bg under armour

За нас е важен всеки един от вас! Нашият екип е съставен от професионалисти, които обичат работата си и винаги се стремят към най-доброто. Наш проритет е всеки от вас да получи точно това, което търси и иска. Консултантите ни са винаги насреща и са готови да помогнат в избора ви на модел или размер. Те ще ви дадат най-добрите съвети, в зависимост от продукта, от който се интересувате.

Изборът е ваш, а за всичко останало ще се погрижим ние – екипът на Gosport.bg.

Крайната ни цел е вашето щастие и удовлетвореност!

gosport.bg 2

gosport.bg  САМО ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Всички продукти, които предлагаме в Gosport.bg са оригинални и пристигат диреткно от производителя или от техния представител в България. Качеството е гарантирано!

gosport.bg РАЗНООБРАЗНИ МАРКИ И МОДЕЛИ

Постоянно разширяваме не само списъка с предлагани продукти, но и с нови марки. При нас имате възможността да избирате от качествени и оригинални продукти на Adidas, Nike, Under Armour, Salomon, Puma, Saucony и други.

gosport.bg АКТУАЛНИ НОВИ СЕЗОННИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Има класически модели, които вероятно винаги ще бъдат модерни, но всеки сезон води със себе си и нови, актуални и подходящи за предстоящото време. Ние знаем това и всеки сезон допълваме асортимента си с изкусителни предложения на страхотни цени.

А вие избрахте ли вече новите попълнения за гардероба?

gosport.bg СПЕСТИ С ПРОГРАМА ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

Всеки регистриран потребил моментално става част от лоялната програма. С трупането на поръчки, преминавате на следващо ниво и получавате по-голяма отстъпка.

Научете повече за програмата тук.

Регистрирайте се и направи първата си поръчка още сега!

gosport.bg БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 150 ЛВ.

Имате възможност да получите поръчката си още на следващия ден! А в случаите, когато поръчката ви надвишава 150 лв., получавате безплатна доставка.

gosport.bg ДВЕ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Всеки продукт, закупен от онлайн магазин Gosport.bg е с две години гаранция. За нас е важно, правейки избор да бъдете спокойни, че ние сме до вас, ако се наложи в бъдеще.

Ние държим нашите клиенти да са доволни от покупката си и да я носят с удоволствие!

gosport.bg ЕКСКЛУЗИВНИ НАМАЛЕНИЯ

Следете нашите Facebook и Instagram страници, където ще научавате за всички предстоящи намаления и разпродажби.

А ако искате да научавате първи за всичко това, оставете имейл адреса си в полето отдолу и ние ще ви известим за бъдещите акции няколко дни по-рано.