Дамски Маратонки GoreTex

Gore-Tex е иновативна мембрана, използвана в производството на маратонки и други изделия, която по своето значение поставя нова ера в текстилната и обувната промишленост като цяло. Едновременно водо и студонепропусклива, тя прави маратонките да бъдат повече от обувки за спорт и свободно време – с нея можете да станете шампиони, без да губите топлинния баланс на краката си и без излишно изпотяване. Уникалното удобство, осигурено с Gore-tex маратонките, е несравнимо. Моделите, предложени за вас в онлайн магазин GoSport, ще надминат и най-смелите ви очаквания за надеждна обувка. Всеки от чифтовете е от 100% оригинални марки, като Adidas, Salomon, Reebok – имена, символи на първостепенно качество, неотстъпващи лидерските си позиции десетилетия наред.

Винаги добре изглеждащи, във върхова форма, с топло и влагозащитени стъпала

Дали ще изберете маратонки за планинско, или за градско ходене, за бягане, усилен спорт, лека разходка или просто за работа всеки ден, през мразовитите месеци на годината краката ви трябва да бъдат на топло и без задържана в тях влага. Маратонките с Goretex в нашия онлай магазин са в различни цветове и стил, в зависимост от това дали предпочитате нещо по-класическо, или искате да опитате с по-смели, ярки шарки, модерни напоследък при обувките за спорт. Ако активно спортувате и се стремите към победи, вашият приятел в тази борба е чифтът маратонки Goretex.

И още повече – от GoSport

За любителите на туризма също имаме изключителни предложения мъжки туристически обувки. Марковите обувки за представителите на силния пол с Goretex технология ви гарантират безупречен преход без ни най-малък дискомфорт. За дамите, обичащи екскурзии, катерене и пешеходни турове, също е помислено със следните модели дамски туристически обувки, които ви дават перфектен въздухо и топлообмен, от който на ходилата ви ще бъде комфортно по всяко време, дори след дълги часове носене на обувките.

Gore-Tex – технологията, наложила се като най-необходима за всеки чифт оригинални маратонки

Марките, наложили се като шампионски, произвеждащи маратонки Goretex, се развиват непрестанно. Моделите в GoSport ви дават далеч повече, отколкото можете да очаквате, защото сред водещите характеристики на известните марки е непрекъснатото въвеждане на иновации: мембрани за непромокаемост, допълнително стабилизиране на подметките, актуализиране на дизайна, съгласно модните течения и много други подобрения.