Детски Маратонки

Изборът на подходящи маратонки играе важна роля детските крака да се развиват правилно. Те трябва да са удобни, защото с тях детето бяга, скача и играе през деня. Освен това трябва да защитават краката от различни атмосферни условия през различните сезони.

В GoSport ще откриете детски маратонки на ниски цени на известни марки като Adidas, Reebok, Nike и др. Те са изработени по същата технология като маратонките за възрастни и с още по-голямо внимание към детайлите, съобразно спецификата на детския крак.

Маратонки за момче или момиче

Сред разнообразните евтини детски маратонки няма да е трудно да намерите подходящия чифт за вашето момче или момиче.

Макар че моделите за деца не се делят строго на момчешки и момичешки, все пак трябва да се съобразите с предпочитанията на вашето дете и дали е толкова активно в игрите и спорта.

За момче

Ако синът ви обича футбола, кара скейтборд или играе и бяга повече на улицата, изберете модел детски маратонки за момче от по-здрава материя като Adidas Duramo SL. Ако не е спортна натура, спрете се на по-елегантен модел или детски сандали за ежедневно носене през лятото.

За момиче

Вашето момиче може би е активно в детските игри навън. Има чудесни модели детски маратонки за момиче, които са и по-естетически завършени. Такъв е например свежият розов модел Reebok Classic Leather, елегантният Adidas Advantage в бяло с интересни цветни детайли и др.

За комфорта на детските крака

Дали ще избирате маратонки за лятото, или детски зимни маратонки, всички предлагани от Go Sport модели ще осигурят удобство и радост от всяко движение на вашето момче или момиче, защото:

  • мрежестата материя позволява на краката да дишат;
  • междинната подметка от EVA пяна осигурява постоянен комфорт при движение;
  • подметката е гъвкава и при наличие на Non-marking технология не оставя следи;
  • велкро лепенките позволяват лесно обуване и събуване и предотвратяват риска от падане, съществуващ при развързване на връзките.

Възползвайте се от възможността да изберете за детето си модел намалени детски маратонки на утвърдени марки. Удобни, здрави и с красив дизайн, новите маратонки ще бъдат за него чудесен подарък, когато се разхожда или играе навън.