Must-have маратонки Nike за есенния сезон⚡️

06.10.2021

И вие ли сте от хората, които обичат удобните маратонки, сигурността и готиния дизайн ?

Ще ви представим някои от най-желаните маратонки от новата колекция на Nike за есенния сезон. Ако сте  активно спортуващи или просто обичате да създавате запомнящи се classy визии, със сигурност ще останете очаровани от новата колекция на Nike.

Ежедневни кецове

Технологията Revolutionary Air за пръв път се създава в обувките на Nike през 1978 г.

През 1987 г. Air Max 1 дебютира с видимата технология Air, позволявайки на феновете не само да усетят ефекта на "въздушна възглавница", но и да го видят.

От тогава моделите Air Max стават емблематични за бранда и се превръщат в тотален хит за хиляди по целия свят и придобиват колекционерска стойност за други.

Nike Air Max LTD,Nike Air Max SC,Nike Air Max Excee - това са маратонките, които са абсолютно лишени от конкуренция. Изчистен дизайн и класически цветове е формулата, която ще ви накара да бъдете забележими със семплата си визия.

Маратонки за trail

Цветните модели са си абсолютните must-have и за есенния сезон, те гарантирано ще разчупят визията ви.

Nike Pegasus Trail 3 

Новите тенденции са именно със „смели“ цветове. Ако сте от хората, които обичат ярките цветове и забележимите визии заложете на този модел. Гарантираме, че ще сте центъра на вниманието.

Ако път желаете да заложите на класически цвят ви представяме Nike Pegasus Trail 3 в черен цвят.

 

Маратонки за тренировка

Nike  Quest 4 са разработени за вашия максимален комфорт по време на всяко движение и 100% ползотворна тренировка.Горната част на модела е изработена от лека и дишаща материя, която позволява на кожата да диша, като допуска свободно преминаване на въздух. Това е от огромно значение за цялостното състояние на кожата в тази област.

Високи кецове

Casual outfit – и тук на помощ ще дойде Nike Path, класически цвят и дизайн, който ще допринесе за вашата свежа, но classy визия. Високите кецове осигуряват вашия комфорт в по-студените есенни и дори зимни дни,като дават и допълнителна сигурност на глезена.

Класическата линия на Nike ще ви гарантира запомнящ се външен вид и свежа есенна визия.

Може да разгледате всички нови попълнения от Nike тук.

Love is in the Air!

Поръчайте любимия си модел бързо и лесно с експресна доставка. Just do it!

Погрижили сме се за вашето максимално удобство ... може да се възползвате от новата услуга и да вземете любимия си чифт на изплащане.

 
Очакваме те!

 

 

Назад към всички постове