promotion promotion

Fila Maverick Mid FFM0148-83052

Реф. Ном.: FFM0148-83052

0 гласа

Препоръчителна цена: 109,00 лв.

Special Price 88,99 лв.

Спестяваш: 20,01 лв.

Размер обувки
Бърза поръчка Добави в

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Fila Maverick Mid: Забележителен изайн и издръжливост. Fila Maverick Mid са обувки, които притежават уникален и иконичен дизайн, съчетан с изключителна издръжливост. Тези обувки предлагат не само стил, но и функционалност, които ги правят подходящи за различни активности.

 

  • Горен материал от висококачествена еко кожа: Горният материал на обувките е изработен от висококачествена еко кожа, която осигурява издръжливост и устойчивост на износване. Тя придава на обувките уникален и привлекателен външен вид;
  • Удобна подвижна подметка: Подметката на Maverick Mid предоставя допълнителен комфорт и стабилност при стъпване. Тя не затруднява подвижността и се огъва лесно. Това осигурява по-голям комфорт при дълги преходи и активности на открито;
  • Гумена подметка с отлично сцепление: Подметката на обувките е изработена от гума с отлично сцепление с различни повърхности, което прави Maverick Mid подходящи за разнообразни условия;
  • Иконичен дизайн: Тези обувки се отличават със стилен дизайн, който ги прави отлично допълнение към всеки гардероб. Независимо дали сте на градски разходки или в по-авантюристични условия, Fila Maverick Mid винаги изглеждат чудесно.

 

Fila Maverick Mid са обувки, които съчетават стил, комфорт и издръжливост. Те са подходящи както за ежедневно носене, така и за по-специални поводи. Със своя иконичен дизайн и изключителна издръжливост, тези обувки се явяват отличен избор за всички, които ценят качеството и стила в обувките си.

Fila Maverick Mid са тук, за да ви предоставят комфорт и стил, независимо от ситуацията!

Таблица с размери
Характеристики
Производител Fila
Модел Maverick Mid
Цвят Черен
Арт. номер FFM0148-83052
Състав Еко кожа
Подметка Висококачествени материали
Гаранция на производител Всички продукти от GoSport са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Туристически обувки Мъже Обувки Туристически обувки
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
(доставка: 2-4 работни дни)
Бърза поръчка Добави в