promotion promotion

Fila Orbit F Low Wmn FFW0040-13069

Реф. Ном.: FFW0040-13069

0 гласа

Препоръчителна цена: 93,00 лв.

Special Price 76,99 лв.

Спестяваш: 16,01 лв.

Размер обувки
Бърза поръчка Добави в

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Fila Orbit Low Wmn са обувки, които пренасят стила и комфорта на ежедневния градски живот на ново ниво. Този модел е създаден с иновативни технологии, които гарантират удобство и издръжливост, докато се наслаждавате на активен начин на живот. Съчетание от функционалност и модерен дизайн прави тези обувки идеални за разнообразни ситуации.

 

Технологии и особености:

  • EVA подметка: Обувките са снабдени с EVA подметка, която предоставя отлична амортизация и лекота на стъпване. Това осигурява комфорт дори при продължителни разходки или ежедневни ангажименти;

  • Гумена подметка: Orbit Low разполагат с гъвкава гумена подметка, която осигурява добра тракция и сцепление с различни повърхности. Така ще се чувствате сигурни дори при бързи движения и непредвидени ситуации;

  • Дишащи материали: Материалите на обувките са дишащи, позволявайки на краката ви да се чувстват свежи дори след дълъг ден;

  • Модерен дизайн: Orbit Low привличат с визуална привлекателност и съвременен стил. Тяхната визия е подходяща както за спортни тренировки, така и за ежедневни аутфити.

 

Със своя комбинация от удобство, изчистен дизайн и технологични иновации, Fila Orbit Low Wmn са подходящи за разнообразни активности. Тези обувки ще ви съпътстват по градските улици, на разходки в парка и при забързани ежедневни задачи. Тяхната лекота и амортизация ги правят идеални и за физически активни дейности като тренировки, джогинг или фитнес. Без значение дали сте на път към спортната зала или просто се нуждаете от стилни обувки за градския ден, Fila Orbit Low Wmn са надежден партньор с модерен акцент.

Таблица с размери
Характеристики
Производител Fila
Модел Orbit F Low Wmn
Цвят Бял
Арт. номер FFW0040-13069
Състав Текстил
Подметка Висококачествени материали
Гаранция на производител Всички продукти от GoSport са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Сникърси Жени Обувки
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
(доставка: 2-4 работни дни)
Бърза поръчка Добави в