promotion promotion

Le Coq Sportif Neree Vegetale 2021587

Реф. Ном.: 2021587

5.00 от 5 / 4 гласа

Препоръчителна цена: 245,00 лв.

Special Price 98,99 лв.

Спестяваш: 146,01 лв.

Разпродажба

Изчерпан

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Le Coq Sportif Neree Vegetale са съчетание от стил, комфорт и устойчивост, което ги прави перфектни за ежедневна употреба. Тези обувки се отличават със следните технологии и особености:

 

  • Устойчив материал: Изработени са от висококачествен и устойчив материал, който гарантира дълготрайност и издръжливост;

  • Удобна стелка: Обувките са оборудвани с удобна стелка, която предоставя отлична подкрепа и комфорт при всяка стъпка;

  • Лека подметка: Леката подметка осигурява удобство и лекота при движение, като ви позволява да се чувствате свободни през целия ден;

  • Екологично осведомени: Neree Vegetale обръщат внимание на екологичните проблеми, като използват устойчиви материали и производствени процеси, които намаляват негативния импакт върху околната среда;

  • Стилен дизайн: Съчетавайки класическия стил с модерни елементи, тези обувки са перфектното допълнение към вашия гардероб.

 

Le Coq Sportif Neree Vegetale са подходящи както за разходка в парка, така и за спортни активности. Те са създадени да ви предоставят комфорт и стил, без да компрометират екологичните ценности. С тях вие ще можете да се наслаждавате на активен начин на живот, докато се радвате на новата си модерна визия.

Таблица с размери
Характеристики
Производител Le coq sportif
Модел Le Coq Sportif Neree Vegetale
Цвят Черен
Арт. номер 2021587
Състав Естествена кожа, Еко кожа, Синтетика
Подметка Висококачествени материали
Гаранция на производител Всички продукти от GoSport са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Промоции Сникърси Мъже Обувки
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
(доставка: 2-4 работни дни)
Бърза поръчка Добави в