promotion promotion

PUMA Cassia Via 38922311

Реф. Ном.: 38922311

4.60 от 5 / 5 гласа

Препоръчителна цена: 173,00 лв.

Special Price 98,99 лв.

Спестяваш: 74,01 лв.

Разпродажба

Изчерпан

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Представяме ви дамските уникални модели PUMA Cassia Via. Те са подходящи както за ежедневни визии, така и за спортни дейности и тренировки. PUMA Cassia Via представляват съчетание от иновативни технологии, комфорт и елегантен дизайн, което прави този модел подходящ за всеки, който цени качеството и стила. 

 

Предимства:

  • SoftFoam+ технология: Иновативната SoftFoam+ технология гарантира невероятен комфорт при носене. Тази мека и подплатена стелка се адаптира към формата на стъпалата, предоставяйки омекотяващ ефект и амортизация при всяка стъпка;
  • ProFoam технология: Добавяйки още комфорт и поддръжка, PUMA Cassia Via са оборудвани с ProFoam технология в средната част на подметката. Тази технология осигурява стабилност и намалява налягането по време на движение;
  • Вдъхновен дизайн: Освен технологичните предимства, PUMA Cassia Via съчетават функционалност с модерен дизайн. С техния елегантен и минималистичен стил, те са подходящи както за официални събития, така и за ежедневно обличане. Класическата PUMA идентичност и логото придават уникален завършек на визията ви;
  • Материали от високо качество: PUMA Cassia Via са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на ежедневната употреба;
  • Универсални за различни събития: Тази модел е подходящ както за официални поводи, така и за неформални срещи. Висококачествените материали и изящният дизайн правят PUMA Cassia Via перфектни за широк спектър от ситуации.

 

PUMA Cassia Via са обувки, които съчетават комфорт, стил и функционалност. Независимо дали търсите обувки за ежедневното си облекло или искате да бъдете на върха на модните тенденции на официално събитие, този модел ще ви предостави всичко, което търсите.

Изразете своя стил и усетете комфорта с PUMA Cassia Via.

Таблица с размери
Характеристики
Производител Puma
Модел PUMA Cassia Via
Цвят Бежово
Арт. номер 38922311
Състав Еко кожа
Подметка Висококачествени материали
Гаранция на производител Всички продукти от GoSport са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Промоции Сникърси Жени Обувки Маратонки
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
Бърза поръчка Добави в