promotion promotion

Salomon Quest 4 Gore-tex 412926

Реф. Ном.: 412926

5.00 от 5 / 8 гласа

Препоръчителна цена: 474,00 лв.

Special Price 400,99 лв.

Спестяваш: 73,01 лв.

Други цветове:
Salomon Quest 4 Gore-tex 412925 Salomon Quest 4 Gore-tex 412926
Бърза поръчка Добави в
на 12 вноски по 39.47 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Добави в количката
Откажи

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Открийте пътя към приключенията със Salomon Quest 4 Gore-tex! Обувките са най-новата иновация от Salomon, съчетаващи изключителен стил с висококачествени технологии и функционалност. Тези обувки са създадени, за да ви дадат възможност да се изправите пред всяко предизвикателство на природата и да се насладите на всяко приключение. 

Salomon Quest 4 Gore-tex са вашият ключ към приключенията и свободата. Заложете на качеството и се подгответе за невероятни пътешествия в природата!

 

  • Gore-tex мембрана: Горди с водонепромокаемата и дишаща Gore-tex мембрана, тези обувки ви предпазват от влага и дъжд, запазвайки краката ви сухи и комфортни през целия ден;
  • Contagrip подметкаContagrip подметката предоставя надеждно сцепление с различни повърхности, гарантирайки ви стабилност и увереност, независимо от терена;
  • OrthoLite стелкаOrthoLite стелката предоставя допълнителен комфорт и амортизация, като ви позволява да се чувствате свежи дори след дълъг ден на приключения;
  • SensiFit технология: Със SensiFit технологията, обувките се прилепват към стъпката ви, осигурявайки устойчивост и комфорт през целия ден.

 

Salomon Quest 4 Gore-tex обувките предлагат идеалното съчетание на стил и функционалност. Те ви дават възможност да се изразите и да изпълнявате всички спортни и активни занимания с комфорт и стил. Независимо дали сте планинар, бегач или просто обичате приключенията на открито, тези обувки са надеждният ви спътник за успех и удовлетворение. 

Таблица с размери
Характеристики
Производител Salomon
Модел Quest 4 Gore-tex
Цвят Черен
Арт. номер 412926
Състав Естествена кожа, Синтетика
Подметка Висококачествени материали
Гаранция на производител Всички продукти от GoSport са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Зимни обувки Туристически обувки Gore-tex Мъже Обувки Туристически обувки
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
(доставка: 2-4 работни дни)
Бърза поръчка Добави в